Crowdfunding

Deja un comentario

El micromecenatge (de l’anglès crowdfunding), descriu la cooperació, atenció i confiança col·lectiva de persones que treballen conjuntament i inverteixen diners en altres recursos junts, per donar suport als esforços iniciats per altra gent o organitzacions.

D’aquest mode, un empresari o creatiu que busca utilitzar el micromecenatge en general, fa ús de les petites donacions què aportin els usuaris a travès de la xarxa. Així, pot plantejar-se l’entrega de recompenses a aquells què facin aquests donatius.

En breus, Dalai Lana ens unirem a la plataforma de Projeggt  amb la finalitat de cofinançar aquest projecte a travès dels nostres productes.

L’objectiu principal, és invertir l’obtingut de les aportacions en comprar-los a un preu just la llana als ramaders ovins de la zona, i desprès dur a terme els processos de rentat, cardat i filat.
————————————————————————————————–

Financiación en masa (del inglés crowdfunding), también denominada financiación colectiva, microfinanciación colectiva, y micromecenazgo, es la cooperación colectiva, llevada a cabo por personas que realizan una red para conseguir dinero u otros recursos.

De este modo, un empresario o creativo que busca utilizar la financiación en masa por lo general hace uso de las pequeñas donaciones que hacen los usuarios a través de la red. Y asi, puede plantearse entregar recompensas a los usuarios que realicen donativos: tal vez obteniendo algún tipo de recompensa relacionada con el proyecto que se va a realizar o también enfocada a la promoción de la persona que realiza el donativo.

En breves, Dalai Lana nos uniremos a la plataforma de Projeggt con la finalidad de cofinanciar este proyecto a través de nuestros productos.

EL objetivo principal, es invertir aquello obtenido de las aportaciones en comprar la lana a un precio justo a los ganaderos ovinos de la zona, i así después desarrollar los procesos de lavado, cardado e hilado.

Deja un comentario